Ingrediënten
|
| 250 g Pasta (volkoren), ongekookt (22) |
| 1 hele Rode ui, in dunne ringen (0) |
| 2 stengel(s) Selderij, in stukjes gehakt
(0) |
| 1 middelgroot/middelgrote Appel, alle soorten, (groen) ontdaan van klokhuis en in stukjes gesneden
(0) |
| 1 stuk(s) Rode paprika, zonder zaadjes en in stukjes gehakt (0) |
| 100 g Maïs, gekookt, (uit blik) afgespoeld en uitgelekt (3) |
| 300 g Kip, filet, bereid, gebakken, in stukjes gesneden (9) |
| 1 eetlepel(s) Peterselie, fijngehakt
(0) |
| 1 eetlepel(s) Bieslook, fijngehakt
(0) |
| 150 g Yoghurt, 0% vet, naturel
(1)
totaal 35 / 4 = 8.75 = 9 pp |
Instructies
- Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken en spoel goed af onder koud water.
- Meng in een schaal de ui, selderij, appel, paprika, maïs, kip, peterselie en bieslook. Voeg de pasta en yoghurt toe en breng op smaak met peper en zout. Roer goed door. Dek de schaal af en zet hem in de koelkast tot het tijd is om te serveren.
Notities
- Je kunt twee koffielepeltjes currypoeder toevoegen om het geheel wat pittiger te maken.
- zeker doen anders is het best flauw, ook erg lekker met beetje cayennepeper of gemalen chili vlokken
voor 4 personen vind ik het erg veel en denk dat 6 personen realistischer is. Dat is ook gunstig voor de punten 35/6 ongeveer 6
|
|
Geen opmerkingen:
Een reactie posten