Romige bietenrisotto met Italiaanse kaas
- hoofdgerecht
- bereiden 25 min
- 4 personen
Bron | Receptkaarten week 48-49 2008 Albert Heijn totaal 36 / 4 personen = 9 punten per persoon |
---|---|
Bereiden
Ui pellen en snipperen. Bouillon aan de kook brengen. paar sprays olie in pan met dikke bodem verhitten en hierin ui glazig fruiten, knoflook toevoegen. Rijst toevoegen en al omscheppend bakken tot korrels glanzen. 150 ml bouillon aan rijst toevoegen en al omscheppend zachtjes laten koken tot alle bouillon is opgenomen. Scheut bouillon toevoegen, doorroeren en wachten tot vocht is opgenomen. Herhalen tot alle bouillon is opgenomen en rijst beetgaar en smeuïg is. Intussen bieten in zeef laten uitlekken. Bieten in stukjes snijden, met roomkaas door risotto roeren en goed doorwarmen. Rucola over 4 borden verdelen, risotto erop scheppen en bestrooien met kaas.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten